REGIONSSÄLJARE - Mattssons i Anderstorp AB

REGIONSSÄLJARE - Mattssons i Anderstorp AB

Vi söker en säljare som brinner för försäljning och relationsbyggnad. Vi förstärker vår försäljning på den Nordiska marknaden.

Som REGIONSÄLJARE hos oss blir du en viktig medarbetare i vårt säljteam där vi tillsammans arbetar starkt målinriktat med affärsmässigt fokus. Du ansvarar för dina affärer allt från kundbesök, offertarbete, framtagning av prover till förhandling och avslut. Till din hjälp har du support av innesälj/kundtjänst, där ni tillsammans skapar förutsättningarna för att lyckas. Du utgår från kontoret i Anderstorp. Du kommer arbeta med befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Rapportering sker till Marknad- och Försäljningschef. I din introduktion kommer du att följa en utbildningsplan som anpassas efter ditt behov.Ditt arbetssätt präglas av ett genuint intresse för kundens behov och du har förmågan att förstå och erbjuda rätt lösningar. Tjänsten kräver både uthållighet, intresse och hög affärsmässighet för en hållbar och bra lösning både för oss och våra kunder. Vi bygger långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär resor.Vem är du?
Vi söker dig som antingen är i början av din karriär, har ett tekniskt intresse och vill utvecklas inom försäljning eller dig med en teknisk bakgrund som framgångsrikt har arbetat med försäljning, med fördel inom industri. Du är en lagspelare som är tävlings- och resultatinriktad som drivs av att bygga och utveckla relationer och affärsmöjligheter. Du är självgående och nyfiken på att lära dig nya saker samt har en vilja att ständigt utvecklas. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta i en lösningsorienterad och engagerande miljö med högt tempo. Du kommunicerar på både svenska och engelska.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 7 okt 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons är idag en av de ledande grossisterna inom området fästelement, med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds även egen tillverkning direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 120 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.