Mattssons i Anderstorp AB - SÄLJARE

Mattssons i Anderstorp AB - SÄLJARE

Vi bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement.

Vi är ett av de största privatägda företagen i vår bransch.

Nu förstärker vi vår säljavdelning och söker därför en säljare som brinner för försäljning och relationsbyggnad.

Hos oss på Mattssons är det korta beslutsvägar och du får möjlighet att vara med och påverka ditt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team av regionsäljare där du tilldelas ett distrikt med befintliga kunder där även nykundsbearbetning blir en stor del av din vardag. Du får ett övergripande ansvar för dina affärer och driver hela affärsprocessen från presentation, nykundsbesök, kontakt med leverantörer, offertarbete, framtagning av prover, förhandling och avslut. I ditt arbete ingår delaktighet i interna och externa processer för att säkerställa den optimala lösningen i varje affär.

Du blir en viktig medarbetare i företagets säljteam där vi arbetar starkt målinriktat med affärsmässigt fokus. Din utgångspunkt blir i Anderstorp och vi räknar med att du har i genomsnitt 1-2 resdagar i veckan, rapportering sker till Marknad- och Försäljningschef. I din introduktion kommer du att följa en utbildningsplan som kommer att anpassas efter ditt behov.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet från försäljning, med fördel inom industrin. Du är en lagspelare som är tävlings- och resultatinriktad med vana att arbeta i högt tempo för att nå dina uppsatta mål. Du har förmågan att planera din egen tid och tar ett naturligt och självklart stort eget ansvar. Det ligger i din natur att bygga och utveckla relationer och affärsmöjligheter.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons är idag en av de ledande grossisterna inom området fästelement, med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds även egen tillverkning och egna certifierade ytbehandlingslösningar direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 150 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.