Mattssons i Anderstorp AB - REGIONSÄLJARE

Mattssons i Anderstorp AB - REGIONSÄLJARE

Vi förstärker vår säljavdelning och söker därför en säljare som brinner för försäljning och relationsbyggnad.

Mattssons är ett av de största privatägda företagen i branschen med Skandinaviens bredaste sortiment av fästelement. Rätt kvalitet och hantering den kortaste vägen ger kunden det bästa priset. Vi bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Och vi vilar aldrig. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från vårt eget stora lager.

Hos oss är det korta beslutsvägar och du får möjlighet att vara med och påverka ditt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team av regionsäljare där du tilldelas ett distrikt med befintliga kunder där även nykundsbearbetning blir en stor del av din vardag. Du ansvarar för dina affärer från kundbesök, offertarbete, framtagning av prover till förhandling och avslut. I ditt arbete ingår delaktighet i interna och externa processer för att säkerställa den optimala lösningen i varje affär.

Du blir en viktig medarbetare i vårt säljteam där vi tillsammans arbetar starkt målinriktat med affärsmässigt fokus. Till din hjälp har du support av innesälj/kundtjänst där ni tillsammans skapar förutsättningarna för att lyckas. Du utgår från kontoret i Anderstorp och vi räknar med att du har i genomsnitt 2 resdagar i veckan, rapportering sker till Marknad- och Försäljningschef. I din introduktion kommer du att följa en utbildningsplan som kommer att anpassas efter ditt behov.

Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk bakgrund som framgångsrikt har arbetat försäljning, med fördel inom industrin. Du är en lagspelare som är tävlings- och resultatinriktad som drivs av att bygga och utveckla relationer och affärsmöjligheter. Du har förmågan att planera din egen tid och tar ett naturligt och självklart stort eget ansvar. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta i en lösningsorienterad och engagerande miljö med högt tempo. Du kommunicerar på både svenska och engelska.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 och Adam Sandström, 076-129 67 27. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se, sista ansökningsdatum är 19 januari 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons är idag en av de ledande grossisterna inom området fästelement, med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds även egen tillverkning och egna certifierade ytbehandlingslösningar direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 150 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.