Ledigt jobb som CNC-Operatör till EketsXUppåkra!

Ledigt jobb som CNC-Operatör till EketsXUppåkra!

Är du en lösningsorienterad och prestigelös person som gillar Teknik? EketsXUppåkra utökar och söker nu flera CNC-Operatörer för anställning till sitt team! Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan EketsXUppåkra och Manpower. Du kommer att bli anställd hos EketsXUppåkra.

Arbetsbeskrivning
Som CNC-Operatör hos EketsXUppåkra kommer du att vara en mycket viktig del i företagets fortsatta framgång. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Programmera och ställa maskin
  • Mäta och bedöma kvalitet på tillverkade produkter
  • Ritningsläsning
  • Verktygsbyten
  • Optimering och effektivisering av tillverkningsprocessen
  • Enklare operatörsunderhåll
Arbetstiden är förlagd på 2-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som är tekniskt lagd med erfarenhet från följande områden: CNC, Svarvning,
Programmering, Fleroperationsmaskiner och/eller Ritningsläsning. Det är meriterande om du har utbildning inom CNC-Teknik eller certifikat inom området. Har du erfarenhet från styrsystemet
Okuma och Mazak ser vi detta som mycket meriterande.

För att lyckas i rollen som CNC-Operatör innehar du ett tekniskt intresse och trivs med att ta egna initiativ. Vidare tror vi att du är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Som person är du driven och triggas av nya utmaningar. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi förutsätter därmed att du har en god kommunikativ förmåga och att du hanterar svenska språket väl i tal och skrift. Du kommer ha en utvecklande roll med nära support från både chefer och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du jobbar med frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett härligt team. Du har goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med oss!

EketsXUppåkra är av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt 400 medarbetare och 62MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder robotsvetsning, precisionsslipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC maskiner i högeffektiva produktionsceller. Våra fabriker finns i Skillingaryd och Eket. Tjänsten är placerad i Skillingaryd.

Ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning och du blir anställd direkt av EketsXUppåkra men rekryteringen sköts av Manpower. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Sophie Jörnelius på 036-17 30 51 eller sophie.jornelius@manpower.se
Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Jörnelius
Telefon 036-17 3051
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan (45 dagar kvar)