Kyltekniker till MD Kylcontroll AB Smålandsstenar

Kyltekniker till MD Kylcontroll AB Smålandsstenar

Vi söker kyltekniker
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du gillar att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du tidigare erfarenhet som tekniker inom kylbranschen eller från annan typ av service inom industrin.
Som person är du social, har en god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Givetvis är det meriterande om du är certifierad inom kylteknik, har el-behörighet eller förmåga att kunna läsa och förstå elschema. Krav är B-körkort samt svenska i tal och skrift.
Arbetet innebär förebyggande underhåll, service, felsökning samt installation av kyl- och värmepumpsanläggningar mot industrin samt kommersiella fastigheter. Personliga egenskaper såsom förmåga att ta väl hand om kunder och kunna arbeta självständigt med god initiativförmåga ser vi som ett krav.
Vi erbjuder dig att arbeta i ett ungt, engagerat och kompetent gäng med väldigt god kamratskap. Arbetet är omväxlande och stimulerande med stora möjligheter till egna initiativ och personlig utveckling.

Sänd din ansökan och bifogad meritförteckning till:
MD Kylcontroll AB, Dalsgatan 17, 333 30 Smålandsstenar eller till daniel@kylcontroll.se.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta
Daniel Ankarbranth, telefon 0371-50960.

Sista ansökningsdag 2019-10-17. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Daniel Ankarbranth
Telefon 0371-50960
Email Mejla Daniel Ankarbranth
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kylcontroll.se
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MD Kylcontroll AB är ett installations- och serviceföretag inom kyla. Vi projekterar och installerar kyl- och värmepumpsanläggningar för processindustrin samt fastigheter. Vi består idag av 12 medarbetare och har servicekontor i
Smålandsstenar och Falköping.

Vi befinner oss i ett expansivt skede där efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar. Vi behöver därför förstärka vår organisation med fler kyltekniker. Vi söker personal till
Smålandsstenar.