Stålbyggnadsmontör

Stålbyggnadsmontör

Säker du ett fritt och omväxlande jobb i händelsernas centrum?

Vi erbjuder en trygg anställning med bra förmåner i ett tillväxtbolag med varierande och utmanande arbetsuppgifter och mycket samarbete med de andra avdelningarna på LGL. Tjänsten är en heltidsanställning på LGL Constructions med placering i Ljungby alt Smålandsstenar eller Värnamo med omnejd

Vi expanderar och behöver fler medarbetare till vårt team

Som montör på LGL jobbar du självständigt ute på olika byggen och projekt. Du är en del av ett starkt team med fokus på problemlösning, hållbarhet och nytänk.

Vi söker dig som har erfarenhet inom montering inom bygg och plåtarbete. Du behöver vara händig, noggrann och ordningsam. Gärna tar egna initiativ och gillar utmaningar.

Krav på svenska språket och b körkort.
Tjänsterna är på heltid med start så snart som möjligt.

ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen varvid tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag som är 7 aug 2022. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringsansvarig Johan Samuelsson på johan@lgl.se

Maila din ansökan till jobb@lgl.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsbolag
Mer info
Telefon 0371-33520
Område Gislaved
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lgl.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LGL är ett stålbyggnadsföretag med ca 45 anställda som levererar projekt till såväl handel, industri eller logistikhallar. Bolagets främsta produkter är konstruktion, tillverkning och montering av stålhallar och stomsystem för handel, bostadshus och kontor. Ett annat produktområde är lagersystem i form av entresoler och grenställ. Årsomsättningen tangerar ca 230 Mkr.
Huvudkontoret är beläget i Smålandsstenar samt ett kontor i Halmstad och sedan
2020 ägs LGL Construction av Dacke Industri AB. En ny företagsledning och koncerntillhörighet har medfört ett modernare arbetssätt och fokus på en välmående organisation.