Ekonomi och Löneadministratör

Ekonomi och Löneadministratör

Är du vår nya Ekonomi och löneadministratör?

Vi erbjuder en trygg anställning med bra förmåner i ett tillväxtbolag med varierande och utmanande arbetsuppgifter och mycket samarbete med de andra avdelningarna på LGL. Tjänsten är en heltidsanställning direkt på LGL Constructions i Smålandsstenar.

I rollen som Ekonomi och löneadministratör innehar du en mycket viktig funktion i bolaget och har följande ansvarsområde:

Löpande bokföring
Lön och HR administration
Växel

Dina arbetsuppgifter kommer bland
annat att vara:
Leverantörsreskontra
Kundreskontra
Löpande bokföring
Månadsavstämningar
Moms och skattedeklarationer
Betalningar
Lön
Övrig administration

KVALIFIKATIONER
För att trivas och prestera i rollen
ser vi att du innehar erfarenhet ifrån en liknande roll där du med fördel har arbetat i Visma lön och ekonomi. Erfarenhet från Telia Touchpoint och något affärssystem är meriterande.

Utöver ovannämnda tror vi även att du
är självgående, ansvarstagande och noggrann. För oss är din personliga lämplighet och ditt driv att nå mål tillsammans med dina kollegor mest betydelsefullt.

ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen varvid tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag som är 7 augusti. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringsansvarig Annika Bergroth via email annika@lgl.se

Varmt välkommen med din ansökan på email jobb@lgl.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lgl.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LGL är ett stålbyggnadsföretag med ca 45 anställda som levererar projekt till såväl handel, industri eller logistikhallar. Bolagets främsta produkter är konstruktion, tillverkning och montering av stålhallar och stomsystem för handel, bostadshus och kontor. Ett annat produktområde är lagersystem i form av entresoler och grenställ.Årsomsättningen tangerar ca 230 Mkr. Huvudkontoret är beläget i Smålandsstenar samt ett kontor i Halmstad och sedan 2020 ägs LGL Construction av Dacke Industri AB. En ny företagsledning och koncerntillhörighet har medfört ett modernare arbetssätt och mer fokus på en välmående organisation.