SÄLJ- och MARKNADSANSVARIG - Josef Davidssons AB

SÄLJ- och MARKNADSANSVARIG - Josef Davidssons AB


Vi har en spännande resa framför oss och förstärker därför vår organisation med en Sälj- och Marknadsansvarig som med stort driv och hjärta vill leda och utveckla vårt s
äljarbete för att möta marknadens förväntningar.

Som SÄLJ- och MARKNADSANSVARIG får du en nyckelroll i vårt företag som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Tjänsten är ny hos oss och du kommer ansvara för utvecklingen av våra strategiska försäljnings- och marknadsfrågor. Du kommer arbeta med befintliga kunder samt identifiera nya affärsmöjligheter, framförallt på den internationella marknaden där vi ser en stor ökad efterfrågan. I rollen ingår även att arbeta vidare på vår marknadsstrategi och marknadsplan samt säkerställa att vi arbetar mot långsiktiga mål. Du kommer aktivt verka för att varumärkesbyggandet och att bolaget syns samt gör avtryck i alla aktuella säljkanaler, även digitala.

Josef Davidssons är ett väletablerat familjeföretag med totalt 11 medarbetare som präglas av stark framtidstro som är i ett förändringsskede. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter till att vara med och bidra, påverka och forma vår framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren ledare och tidigare har haft liknande roll och ansvar inom försäljning och marknad. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva en säljorganisation. Du har kanske gjort en liknande resa tidigare som vi står inför idag. Har du även tidigare erfarenhet från försäljning/etablering av verksamhet internationellt är det starkt meriterande.

Som person är du affärsmässig och stimuleras av utveckling, är inte rädd för att utmana tankemönster och komma med nya idéer och lösningar. Du är en person som uppskattar blandningen av en professionell och personlig miljö som finns i ett familjeföretag som Josef Davidssons. Din förmåga att samarbeta, dela idéer och att vara lyhörd förflyttar företagets varumärke och marknadsarbete i rätt riktning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och det är meriterande med kunskaper i tyska.

Är det du som tar Josef Davidssons till nästa nivå ? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Josef Davidssons AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta rekryterare Johan Sandahl, 072-525 00 07. Välkommen med din ansökan senast 10 maj, via www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidlösa spisar för ett värmande hem! Inget kan vara så skönt som att komma hem till en varm brasa. På Josef Davidssons tillverkar vi miljögodkända kaminer och vedspisar i gjutjärn, för dig som värderar design och kvalitet lika högt som mysfaktorn i hemmet. Störst i Sverige när det gäller äkta hantverk som värmer kök, stugor och vardagsrum under kalla vintrar, år efter år.