Josef Davidssons AB - SÄLJ- och MARKNADSCHEF

Josef Davidssons AB - SÄLJ- och MARKNADSCHEF

Vi har en spännande resa framför oss och förstärker därför vår organisation med en Sälj- och Marknadschef som med stort driv och hjärta vill leda och utveckla vårt säljarbete för att möta marknadens förväntningar.

Som SÄLJ- och MARKNADSCHEF hos oss blir du en nyckelspelare där du kommer ansvara för utvecklingen av bolagets strategiska försäljnings- och marknadsfrågor. Du kommer arbeta med utveckling av befintliga kunder samt också med att identifiera nya affärsmöjligheter. Detta genom att ta fram riktlinjer och strategier för hur vi ska jobba med försäljning, vilka kunder ska bearbetas, hur vi ska jobba för att bibehålla våra kunder, hur exportmarknaden ska öka, allt detta för att nå uppsatta tillväxtmål. Du kommer också arbeta med att utveckla säljstöd och administrativa system till att ännu bättre stödja vår affärsprocess.

I rollen ingår även att ta fram marknadsstrategin och marknadsplanen samt säkerställa att vi arbetar mot långsiktiga mål. Vi vill utveckla vår förmåga på digitala plattformar, där blir du en drivande faktor.

Som Sälj- och Marknadschef har du förmågan att motivera och leda en organisation mot uppsatta mål och förväntningar. Du är en delaktig ledare som drivs av att få andra att växa och utvecklas.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter till att vara med och bidra, påverka och forma vår framtid. Tillsammans i ett team med lång erfarenhet och kompetens inom branschen arbetar du aktivt med att stärka Josef Davidssons position på marknaden. Din placering är i Reftele, du ingår och medverkar i ledningsgruppen.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant bakgrund och erfarenhet inom marknad och försäljning. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva en säljorganisation. Du stimuleras av utveckling, är inte rädd för att utmana tankemönster och komma med nya idéer och lösningar.

Som person är du affärsmässig, strukturerad och prestigelös. I ditt arbete har du en stark egen drivkraft, du är målfokuserad med bra förmåga att skapa goda relationer. Din förmåga att samarbeta, dela idéer och att vara lyhörd förflyttar företagets varumärke och marknadsarbete i rätt riktning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och det är meriterande med kunskaper i tyska.

Är det du som tar Josef Davidssons till nästa nivå ? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Josef Davidssons AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta rekryterare Sanna Thituson 073-425 51 11. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, sista ansökningsdagen är 19 april.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidlösa spisar för ett värmande hem! Inget kan vara så skönt som att komma hem till en varm brasa. På Josef Davidssons tillverkar vi miljögodkända kaminer och vedspisar i gjutjärn, för dig som värderar design och kvalitet lika högt som mysfaktorn i hemmet. Störst i Sverige när det gäller äkta hantverk som värmer kök, stugor och vardagsrum under kalla vintrar, år efter år.