Resande stålbyggnadsmontörer till J3M

Resande stålbyggnadsmontörer till J3M

Är du vår nya resande stålbyggnadsmontör?

Du kommer arbeta som resande stålbyggnadsmontör hos oss på J3M. Du tillsammans med ditt team skapar en stålbyggnad i världsklass som ni är stolta över att överlämna till kund. Arbetsplatserna varierar runt om i landet vilket gör att övernattningar på annan ort är vanligt.

Du kommer i första hand montera stålbyggnader bestående av stomme, takplåt, betongsocklar, sandwichvägg samt HDF-bjälklag. Du monterar och bygger enligt väl utarbetade montagehandlingar där planering är av högsta prioritet. Du arbetar med maskiner och verktyg som är anpassade och utvecklande för ändamålet vilket ger en säker och ergonomisk arbetsplats.

Du som stålbyggnadsmontör arbetar aktivt för säkerställande så att högsta säkerhet, kvalité och effektivitet uppnås på montaget.

På J3M arbetar vi med internrekrytering och man kan genom arbete på montagearbetsplats utvecklas till många andra tjänster på J3M. Så din kommande tjänst som stålbyggnadsmontör hos oss på J3M ger dig stora karriärmöjligheter i framtiden.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen behöver du vara självgående och ansvarskännande. Du är en praktiskt lagd, lösningsfokuserad person med viljan att lära dig nytt. Du ska även vara strukturerad och arbeta rationellt och effektivt.

Byggutbildning eller yrkeserfarenhet är meriterande men det viktiga i denna tjänst är dina personliga egenskaper.

Har du drivet, engagemanget, förmågan och viljan att lära dig så löser vi resten!

Skicka din ansökan till:
jobb@j3m.se
Mer info
Kontaktperson Marcus Hoof
Email Mejla Marcus Hoof
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://j3m.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J3M är ett stålbyggnadsföretag som bygger på kunskap. Vi på J3M gillar att se på saken ur en evolutionär aspekt. Problem är inte ett hinder, utan en möjlighet att utvecklas till det bättre. Genom strategisk utveckling har J3M vuxit från kunskapsbaserad projektering till att vara helhetsleverantör av stålbyggnader, från projektering till montage.