Isaberg Rapid söker dig som vill arbeta med Operativt inköp/Produktionsplanering

Isaberg Rapid söker dig som vill arbeta med Operativt inköp/Produktionsplanering

Som Operativ inköpare är du en del av vår inköps och planeringsorganisation där du operationellt ansvarar för att försörjningskedjan av material fungerar så optimal som möjligt.


Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Löpande leveransbevakning
  • Systemvård inom SAP
  • Eskaleringspunkt
  • Underhåll och utveckling av KanBan-system
  • Orderläggning
  • Leverantörsansvar
  • Produktionsplanering
  • Reklamationshantering
  • Fakturakontroll
  • Lagerbevakning

Du har täta kontakter med externa leverantörer och den interna produktionsorganisationen.Du ingår i ett team tillsammans med inköpare och planerare som hanterar allt materialflöde inom organisationen. Leverantörsbesök är en naturlig del av ditt arbete. Du är en god kommunikatör och har förmåga att förstå och lösa problem.


Vi vill gärna att du tar stafettpinnen när det kommer till att utveckla hur vi använder vårt systemstöd SAP på bästa sätt och vårt externa såväl som interna kanbansystem.

Vi vill gärna jobba med dig som har tidigare erfarenhet av inköp och lagerstyrning men vi ser också positivt på dig som nyligen har avslutat en högre utbildning med inriktning mot Inköp/logistik och vill utvecklas inom området.


Är du en person som gillar att ha koll på läget och som trivs med att ta eget ansvar så kommer du finna dig väl tillrätta hos oss.


Du har en hög IT mognad och sätter dig med lätthet in i såväl ERP-system som andra systemstöd. Du har goda kunskaper i Excel och extra glada blir vi om du tidigare har arbetat i SAP.


Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. För frågor om tjänsten kontakta Susanne Lignell HR chef telefon 0370-33 95 52. Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.
Mer info
Kontaktperson Susanne Lignell
Telefon 0370-339500
Email Mejla Susanne Lignell
Område Gislaved
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av världens ledande företag inom häftbranschen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer häftapparater, häftverktyg och limpistoler för kontor, industri, byggsektor och hemmafixare, samt elektriska insatshäftare till ledande tillverkare av skrivare, kopiatorer och dokumenthanteringssystem. Vi exporterar till mer än 100 länder och ingår i den amerikanskt börsnoterade koncernen Acco Brands Corporation. Isaberg Rapid
AB beläget i Hestra har ca 180 anställda i Sverige, läs gärna mer om oss på www.rapid.com.