Automationstekniker med intresse för PLC

Automationstekniker med intresse för PLC

Till vår teknikavdelning som idag består av 17 kompetenta kollegor söker vi nu en driven automationstekniker med genuint tekniskt intresse.

Som automationstekniker kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustning
  • PLC-programmering
  • Byggnation av mindre styrsystem
  • Ansvarig för inköp av reservdelar
  • Kalibrering av testutrustning
  • Vara delaktig och ibland även drivande i investerings- och utvecklingsprojekt
Företaget arbetar med många olika produktionsprocesser och har därmed stor variation på utrustning. Arbetsuppgifterna är därför omväxlande och handlar bl. a. om förebyggande underhåll på stora automatiserade anläggningar, modernisering av maskinutrustning och felsökning av monteringsutrustning.

Dina kontaktytor är mot alla avdelningar inom produktionen på företaget och externt mot leverantörer, vilket innebär att du med lätthet hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet som programmerare, och/eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed god kompetens inom PLC, felsökning och drifttagning av maskinutrustning.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Vidare är du initiativrik, håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

I denna rekryteringar samarbetar Isaberg Rapid AB med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0370-123 000, alt. Daniel Segerfeldt, 036 - 35 48 41

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Hestra

Ansökan: Tjänsten söker du snarast på www.codeq.se dock senast 2:a februari. Löpande urval kan tillämpas så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISABERG RAPID AB beläget i Hestra, är ett av världens ledande företag inom häftbranschen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer häftapparater, häftverktyg och limpistoler för kontor, industri, byggsektor och hemmafixare, samt elektriska insatshäftare till ledande tillverkare av skrivare, kopiatorer och dokumenthanteringssystem. Isaberg Rapid AB ingår i koncernen Acco Brands. För mer info se vår hemsida www.rapid.com