Om tjänsten

Nu söker vi en montör till vår kund i Smålandsstena.

Du kommer att arbeta som montör i företagets produktion. Du kommer att montera ihop maskiner och även plåtprodukter. Det är en tjänst som erbjuder upplärning. Tjänsten är mycket utvecklande och varierande.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid eller 2-Skift

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Önskemål/Krav: Erfarenhet av montage. Vi ser att du gärna har erfarenhet av mekanisk montering eller mekaniskt kunnande. Ritningsläsning.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (68 dagar kvar)