Hillerstorps Specialmaskiner AB - Verkstadstekniker

Hillerstorps Specialmaskiner AB - Verkstadstekniker

Är du en kreativ och kvalitetsmedveten person som vill vara med och utveckla kundspecifika automationslösningar?

Just nu har vi på Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) och Axelent Engineering många spännande projekt på gång och behöver förstärka vårt team med verkstadstekniker. Placeringsort är i Hillerstorp eller Gislaved.

Vem du är

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en verkstadsutbildning i grunden samt gärna några års erfarenhet som mekaniker eller servicetekniker. Du ska trivas med för att hitta lösningar för olika mekaniska problem och det är även meriterande om du har kunnande i olika verkstadsmaskiner och kan utföra enklare svarvning, svetsning och/eller fräsning.

Goda kunskaper i svenska är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande.

Vad vi på HSM och Axelent Engineering erbjuder

Som verkstadstekniker hos oss har du stor möjlighet till egen utveckling. Du får möjlighet att arbeta med montering, installation, drifttagning och service.

För oss är medarbetarens kompetens och välmående en nyckelfaktor för våra fortsatta framgångar. Därför är det väldigt viktigt för oss att skapa en arbetsplats där individen trivs med kollegor och arbetsuppgifter, samt att det alltid ska finnas utsikter för att växa ytterligare om viljan finns. Vi har en stor spännvidd på arbetsområden vilket ger goda möjligheter till kompetensmässig och professionell utveckling.

Hos oss kommer du, tillsammans med motiverade och engagerade kollegor, utveckla spännande och innovativa tekniklösningar för framtiden. Du blir en del av en framgångsrik koncern med en stark framtidstro.

Vi är ett gott gäng med högt i tak och stor arbetsglädje! Välkommen att bli en av oss!

Vilka är vi?

Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) och Axelent Engineering har konstruerat och tillverkat specialmaskiner, automationsutrustningar och robotceller under en lång tid. Vår verksamhet är belägen i Hillerstorp, Gislaved och Huskvarna. År 2005 blev Axelent Engineering en del av Axelent Group och sedan 2017 är också HSM en del av familjen. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen är vi ca 80 medarbetare. Bland våra gemensamma kunder återfinns flera av Sveriges största och framgångsrikaste industriföretag.

» Ansök snarast via bengt@specialmaskiner.se eller axelent.se/lediga-jobb
Vi anställer löpande


För frågor kring tjänsten: Ring Bengt Larsson, HSM, 0370-37 50 91 eller Cecilia Davidsson, Axelent AB, 0370-37 37 58.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Hillerstorps Specialmaskiner utveklar, konstruerar och tillverkar vi maskiner och utrustning för kundanpassad automation. Vi erbjuder allt från mindre fixturer och hjälpmedel till kompletta automationsceller med specialmaskiner och robotar integrerade.

Sedan våren 2017 ingår vi i Axelent Group.