Hillerstorps Specialmaskiner AB - Automationstekniker

Hillerstorps Specialmaskiner AB - Automationstekniker

Är du en kreativ och kvalitetsmedveten person som vill vara med och utveckla kundspecifika automationslösningar?

Just nu har vi på Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) och Axelent Engineering många spännande projekt på gång och behöver utöka antalet automationstekniker med fokus på PLC- och Robotprogrammering. Placeringsort är i Hillerstorp, Gislaved eller Huskvarna.

Vem du är

Vi ser att du har en utbildning inom automation, programmering eller annan relevant utbildning med inriktning mot elstyrningar. Du har ett genuint teknikintresse, har lätt för att ta till dig ny kunskap och har en fallenhet för att lösa problem på vägen. Då vi även är ett sammansvetsat team som utbyter idéer och tankar kontinuerligt så är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar när det är högt i tak.

Extra meriterande är det om du har någon erfarenhet av PLC/Robotprogrammering men detta är inget krav så länge du har lätt för att lära och viljan att utvecklas!

Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande.

Vad vi på HSM och Axelent Engineering erbjuder

Som automationstekniker hos oss har du stor möjlighet till egen utveckling. Du får möjlighet att arbeta med programmering (PLC/Robot), elinstallation, elkonstruktion, drifttagning samt medverka i konstruktionsfasen av nya spännande automationsprojekt.

Det finns även möjlighet att jobba med utvecklingsprojekt gällande robot då vi har samarbetsavtal med två av de större aktörerna på marknaden.

För oss är medarbetarens kompetens och välmående en nyckelfaktor för våra fortsatta framgångar. Därför är det väldigt viktigt för oss att skapa en arbetsplats där individen trivs med kollegor och arbetsuppgifter, samt att det alltid ska finnas utsikter för att växa ytterligare om viljan finns. Vi har en stor spännvidd på arbetsområden vilket ger goda möjligheter till kompetensmässig och professionell utveckling.

Hos oss kommer du, tillsammans med motiverade och engagerade kollegor, utveckla spännande och innovativa tekniklösningar för framtiden. Du blir en del av en framgångsrik koncern med en stark framtidstro.

Vi är ett gott gäng med stor arbetsglädje! Välkommen att bli en av oss!

Vilka är vi?

Hillerstorps Specialmaskiner (HSM) och Axelent Engineering har konstruerat och tillverkat specialmaskiner, automationsutrustningar och robotceller under en lång tid. Vår verksamhet är belägen i Hillerstorp, Gislaved och Huskvarna. År 2005 blev Axelent Engineering en del av Axelent Group och sedan 2017 är också HSM en del av familjen. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen är vi ca 80 medarbetare. Bland våra gemensamma kunder återfinns flera av Sveriges största och framgångsrikaste industriföretag.

» Ansök snarast via joakim.svensson@specialmaskiner.se eller axelent.se/lediga-jobb
Vi anställer löpande


För frågor kring tjänsten: Ring Joakim Svensson, HSM, 070-682 46 69 eller Cecilia Davidsson, Axelent AB, 0370-37 37 58.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Hillerstorps Specialmaskiner utveklar, konstruerar och tillverkar vi maskiner och utrustning för kundanpassad automation. Vi erbjuder allt från mindre fixturer och hjälpmedel till kompletta automationsceller med specialmaskiner och robotar integrerade.

Sedan våren 2017 ingår vi i Axelent Group.