Gislaved gummi ab - löneadministratör

Gislaved gummi ab - löneadministratör

Är du en effektiv löneadministratör med känsla för service?

Är du en hjälpsam och noggrann person?

Då har vi tjänsten för dig!Gislaved Gummi söker LÖNEADMINISTRATÖR till sitt team i Gislaved. I rollen kommer du att ansvara för hela löneprocessen inom Gislaved Gummi AB, Megufo AB och vårt systerbolag Stellana AB. Totalt är det löner för cirka 250 medarbetare som ska administreras, avseende både kollektivanställda och tjänstemän.

Ditt ansvar omfattar hela löneprocessen, från planering och verkställande enligt tidplan till intern och extern rapportering. Arbetet innebär förutom löneadministration även hantering av reseräkningar, pensioner, avtalsförsäkringar, tidredovisning och statistik med mera. I tjänsten ingår även personaladministrativa uppgifter. Vi är flexibla med omfattningen och kan både tänka oss heltid och deltid.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration, gärna med bakgrund inom tillverkningsindustrin. Du är insatt i arbetsrätt och kollektivavtal och håller dig uppdaterad inom området. Du har goda kunskaper i Office 365 och erfarenhet av att arbeta i affärs- och lönesystem, gärna IFS och Kontek. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, hjälpsam samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta mot deadlines. Du förstår vikten av att agera serviceinriktat, vara lyhörd mot kollegor och trivs att samarbeta med andra, men kan även vara självständig och driva ditt arbete framåt. Vidare har du en hög integritet och är van att prioritera i ditt arbete.

Hos oss blir du en viktig medarbetare i en spännande och internationell miljö. Du trivs i en framåt och flexibel organisation där saker och ting blir gjorda!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sanna Thituson, 073-425 51 11 eller Ingrid Almlöf HR-chef Gislaved Gummi, 073-056 44 63 . Vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering, vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november 2019. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Gislaved Gummi.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gislaved Gummi AB är en global polymerspecialist som erbjuder innovativa lösningar och avancerade produkter inom gummiblandningar, packningar för plattvärmeväxlare och extruderade profiler. Företaget har cirka 170 anställda och omsätter cirka 590 MSEK. Gislaved Gummi AB ingår i börsnoterade HEXPOL som är en världsledande polymerkoncern med cirka 5 100 anställda i fjorton länder.