Gislaved gummi ab - business system analyst

Gislaved gummi ab - business system analyst

Gillar du att driva saker i mål? Trivs du i en tempostark och kreativ miljö, där laganda värdesätts?

Är du en smart och strategisk problemlösare som brinner för utveckling?

I rollen som BUSINESS SYSTEM ANALYST arbetar du främst med att se till så våra affärssystemlösningar fungerar väl i vår organisation, du blir vår internkonsult/projektledare. Arbetet är mycket varierande där du arbetar i både korta och långsiktiga projekt med fokus på förbättring av företagets interna processer. Du arbetar i team nära våra medarbetare både lokalt och inom koncernen med att möta och fånga upp behov samt agera support och bollplank inom olika processrelaterade områden.

Vi lägger stor vikt vid att följa med i den senaste utvecklingen inom systemlösningar. Arbetet sker i en internationell miljö, nära organisationen i Gislaved och Laxå samt daglig kontakt med våra systerbolag i USA, Sri Lanka och Kina.

Vem är du?

Vi söker dig som har liknande arbetserfarenhet, alternativt en relevant utbildning inom logistik, systemvetenskap eller motsvarande. Du är van att planera, driva och slutföra projekt. Tidigare erfarenhet av arbete med IFS Applications eller med större affärssystemplattformar är starkt meriterande.

Som person är du självgående och strukturerad med en hög arbetskapacitet och van att leverera mot deadlines. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter en problemlösare med engagemang och vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Tjänsten innebär många kontaktytor där din förmåga att samarbeta och kommunicera är viktig för oss. Då arbetet sker koncernövergripande är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en internationell miljö och för rätt person finns möjlighet att påverka och utveckla tjänsten!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Gislaved Gummi AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sanna Thituson, 073-425 51 11. Vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer info se, www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Projektledare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gislaved Gummi AB är en global polymerspecialist som erbjuder innovativa lösningar och avancerade produkter inom gummiblandningar, packningar för plattvärmeväxlare och extruderade profiler. Företaget har cirka 170 anställda och omsätter cirka 590 MSEK. Gislaved Gummi AB ingår i börsnoterade HEXPOL som är en världsledande polymerkoncern med cirka 5 100 anställda i fjorton länder.