Ekonomiassistent - ga industri ab

Ekonomiassistent - ga industri ab

Ekonomiassistent?

Vill du arbeta i en välmående organisation som har sikte på framtiden?

GA Industri AB utökar sin ekonomiavdelning och söker dig som vill ha en varierande tjänst som utöver arbetsuppgifter kopplade till ekonomi, innefattar klassiskt kontorsfix. Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Perfekt. Trivs du med att ha många kontaktytor? Ännu bättre.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kundfakturering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löneadministration
  • Internservice
Vi söker dig som har 3-årig ekonomisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som ekonomiassistent. Huvuddelen av dina arbetsdagar spenderar du naturligtvis med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tillsammans med två kollegor på ekonomiavdelningen, därtill diverse arbetsuppgifter kopplade till internservice. Som person är du glad, driven och serviceinriktad. Du är självgående och sprider god energi omkring dig. Vi värderar din prestigelöshet och noggrannhet samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Varför GA Industri?

På GA Industri brinner vi för personalen på riktigt! Du erbjuds här att få bli del av ett ekonomiteam i ett starkt satsande bolag med siktet inställt på framtiden. Vi är ett glatt gäng och ett bolag som präglas av en positiv anda och korta beslutsvägar.

Tjänstens omfattning: 75% med utrymme för diskussion. Svenska och engelska i tal och skrift.

I den här rekryteringen samarbetar GA Industri AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Senaste ansökningsdag är den 21:a augusti. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GA INDUSTRI AB säljer årligen ca 100.000 ton stål med en omsättning av 1,5 miljarder kronor. Trots storleken är vi 100 % familjeägd sedan starten 1955. 70-talet anställda skapar vår framgång. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar men har även försäljningskontor runt om i Skandinavien. Läs mer om oss på www.gaindustri.se