Utbildad HR- och lönespecialist sökes till Gislaved Folie

Utbildad HR- och lönespecialist sökes till Gislaved Folie

Tycker du om HR- och lönefrågor? Vill du ha ett ansvarsfullt, stimulerande och omväxlande arbete? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som HR-specialist kommer att inledas med en introduktion tillsammans med nuvarande HR-specialist, och därefter kommer du att arbeta tätt ihop med HR-chefen. Som HR- och lönespecialist kommer du att ansvara för löneadministration, både för tjänstemän och kollektivanställda. Du kommer också delta i samt driva egna projekt inom HR-området, kring exempelvis jämställdhetsfrågor och rekrytering.

Din profil

Skallkrav:
  • Du har relevant utbildning inom HR
  • Vilja att arbeta inom industrin
Meriterande:
  • Erfarenhet av löneadministration, gärna i lönesystemet AGDA
  • Erfarenhet av HR-arbete
För att passa in hos Gislaved Folie ska du ha en god inlärningsförmåga, då du efter sommaren kommer ta över arbetsuppgifter från nuvarande HR-specialist. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, driven samt ha en god social kompetens. Du får gärna ha en bestämd personlighet, och våga stå upp för dina åsikter.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider.
Placeringsort: Gislaved.
Lön: Enligt överenskommelse.
Startdatum: 11/6.
Utöver detta erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter där chans till större ansvarsområden finns. Du erbjuds även bl.a. träningsbidrag och andra personalrabatter. Det anordnas även en del sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Magdalena Jägsell
Telefon 072-2080231
Område Gislaved
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gislaved Folie har i över 70 år tillverkat plastfolier, som används till inredning i kryssningsfartyg, vävning av plastmattor och som ytmaterial inom snickeri- och möbelindustri. Under alla år har de strävat mot att tillfredsställa kundernass behov av specifika lösningar, samtidigt som de har fokus på miljöanpassad produktion och hög kvalitet. I dagsläget är de 115 medarbetare och de omsätter 240 MSEK.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.