Teknisk offerthandläggare/administratör

Teknisk offerthandläggare/administratör

Är du strukturerad och har sinne för ordning & reda? Vill du jobba administrativt med offerter och teknisk beredning? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som offerthandläggare på Mattssons i Anderstorp kommer du att jobba med att registrera och hantera offerter. Du administrerar orderhanteringen, vilket innebär att ta fram underlag för offerter, få in rätt information från kund, teknisk beredning av artiklar samt teknisk support mot såväl interna som externa kunder. Mycket kundkontakt sker på engelska.

I rollen som offerthandläggare jobbar du tätt ihop med säljare och kundsupport. Du blir en del av en helt ny avdelning på Mattssons som kommer att bestå av 3 personer.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning
  • Svenska & Engelska flytande i tal/skrift
  • Tekniskt intresse
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av offerthantering/administrativt arbete
  • Teknisk utbildning/intresse
  • Erfarenhet av arbete med ritningar
  • Tyska
Som person är du driven och arbetar noggrant och strukturerat. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta administrativt och att följa rutiner.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Anderstorp

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Gislaved
Yrkesroll Administration, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons i Anderstorp är idag ett av landets ledande grossistföretag inom området fästelement med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina.
Företagets styrka är dess breda sortiment, kvalitet och logistikkunnande. Mattssons bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från deras eget stora lager i Anderstorp.
Mattssons i Anderstorp AB har runt 100 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.