Projektledare/Kalkylator till Smålandsstenar

Projektledare/Kalkylator till Smålandsstenar

Har du erfarenhet av projektledning eller ledarskap? Är du utbildad inom bygg & anläggning och vill ta nästa steg? Då är det här rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare och kalkylator är du med från början i dina byggprojekt. Från att gå igenom offerter och lägga anbud till att se till att projektet kommer igång och blir klara, du är med på hela resan. Du gör produktionskalkyler, går igenom budget, och sköter inköp. Du har nära kontakt med dina kollegor på kontoret men även med den arbetsledare/platschef som jobbar med dina projekt ute på entreprenaderna. Storleken av projekten kan variera, det kan vara allt från privata hus till nya skolor. Du kommer driva ca 2-4 projekt åt gången, många själv men delade projekt med kollegor förekommer också. Nuvarande anställda med samma tjänst trivs väldigt bra, dels på grund av den bra stämningen på kontoret, men även känslan att få vara med från början till slut i projekten. Du blir en väldigt viktig del i företaget med mycket ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom bygg & anläggning
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Datavana
Meriterande:
  • Ledaregenskaper
  • Erfarenhet av liknande jobb tidigare
Som person är du social och gillar att jobba i grupp då du har mycket kontakt med kollegor under dagen. Du jobbar även mycket på egen hand och behöver därför vara självgående och villig att ta ansvar. Driv och engagemang är A och O när du ska driva projekten i mål.

Varför ska du jobba här?
  • Mycket ansvar
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Bra stämning på kontoret
  • Varierande
Villkor

Omfattning: Heltid 7-16
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Månadslön
Start: I Augusti
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp som startade sin verksamhet 1959 med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. T&S har idag i koncernen totalt omkring 270 medarbetare. Vi har den samlade kompetens, de resurser och den erfarenhet som krävs för att bygga handfast verklighet utifrån behov, idéer och drömmar. T&S har stort engagemang i sina uppdrag och har en stark lokal förankring i västra Sverige med kontor i Smålandsstenar, Halmstad, Varberg, Borås, Jönköping och Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.