Montör med teknik/el - intresse.

Montör med teknik/el - intresse.

Söker du ett jobb inom industri/produktion men samtidigt ha mycket variation och ansvar? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen jobbar du med att montera och sätta ihop större grindar och staget i en montagehall. Det är moderna grindar med modern teknik och därav innebär detta även enkel elmontering och installation av grindarnas teknik. Det är ett väldigt varierande arbete där du får olika monteringsprojekt hela tiden anpassat efter kund. Just nu är de två stycken montörer som kommer hjälpa till i början med en introduktion.

Mer info ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Grundlig teknisk kunskap
  • Vana av verktyg (vara händig)
Meriterande:
  • Traverskort / truckkort
  • Svetskunskaper
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskomelse
Område: Ambjörnarp
Lön: ENligt överenskomelse
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund jobbar med produktion av områdesskydd i olika säkerhetsklasser, ofta i form utav grindar eller stängsel mot villor och industrier.

De har 3 ben som de står på,
  • Industri grindar
  • Slaggrindar
  • Stängsel
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.