Junior IT-tekniker för visstidsuppdrag i Gislaved

Junior IT-tekniker för visstidsuppdrag i Gislaved

Är du en social, ansvarstagande, och självständig person med en vilja att utvecklas? Har du dessutom ett genuint intresse för IT? Vi har tjänsten för dig!
Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista datum har passerat. Välkommen in med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som springtekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att fokusera på:
  • Utbyte av befintliga datorer
  • Installation av nya datorer
  • Kortare resor runt inom Gislaveds kommun
Din profil

Skallkrav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper
  • Körkort B
Meriterande:
  • Utbildning inom relevant område, exempelvis IT på gymnasienivå
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Period:
Början av oktober till och med mitten/slutet av december
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Gislaved
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Kunden finns över hela Sverige och har över 2200 kompetenta medarbetare; specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom industrin, experter som vet hur it kan bidra med bättre lärande inom skola, vård och omsorg samt specialister som vet hur lokala företag kan växa med it i världsklass. Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.