Driven och kommunikativ ekonom

Driven och kommunikativ ekonom

Vi söker en driven ekonom med systematiskt tänk. Är du ansvarstagande och kommunikativ med förmågan att få andra att växa? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom på Gislaveds kommun kommer du att vara ett stöd till förvaltningschefer i ekonomiska frågor. Du ansvarar för att sprida kunskap till förtroendemän, deltar i ledningsgruppmöten och företräder förvaltningen i nämnd. Du har till viss del även uppgifter som ren bokföring, delårs- och årsbokslut.

Du blir en del av en grupp om 7 andra ekonomer, 4 ekonomiassistenter och en systemförvaltare. Organisationen är i slutskedet av en stor förändringsfas där målet är att centralisera alla tjänster. Arbetet är självständigt och du lägger själv upp struktur och tidplaner. Du rapporterar direkt till ekonomichefen. Den inledande tiden följer du en introduktionsplan tillsammans med en erfaren ekonom.

Som ekonom jobbar du mot följande områden:
 • Socialen & äldreomsorgen
 • Kultur & fritid
 • Fastighetsekonom
Din profil

Skallkrav:
 • Lägst YH-utbildning inom ekonomi alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Svenska i tal & skrift
Meriterande
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i Excel
 • Erfarenhet från kommunal verksamhet
 • Kännedom om något affärssystem
 • Kännedom om aktiebolagslagen
 • Kunskaper inom komponentindelningar
Vi lägger stor vikt vid dina personliga erfarenheter och ser att du är driven, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan planera upp ditt arbete systematiskt. Du ska kunna coacha andra på ett pedagogiskt sätt och inte vara främmande för att hjälpa till där det behövs.

Villkor

Start: Augusti eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Gislaved

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Gislaved
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.