Automationsingenjör till expansivt företag i framkant

Automationsingenjör till expansivt företag i framkant

Är du i början på din karriär som automationsingenjör eller har jobbat något år, har du kanske erfarenhet av PLC-programmering? Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med projektledare, programmerare, mekaniker.

Har du ingen erfarenhet som automationsingenjör/automationselektriker men har erfarenhet av PLC-programmering så fungerar detta lika bra i denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter innefattar felsökning, reparation, nyinstallationer, rita el-schema, bygga elskåp. Arbetet sker ute hos olika kunder men även in house. Då arbetet är fritt och under eget ansvarstagande är det viktigt att du som söker är prestigelös, gillar utmaningar, vågar ta för dig, självgående, ordningsam och är teknikintresserad.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst El gymnasiet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • KY utbildning inom automation eller liknande
  • Kunskap inom PLC-programmering
  • Erfarenhet av el-schema
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av liknande arbete och känner att du kan vara rätt självgående direkt.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som är specialister inom sitt område och har idag över 60 installationer i de nordiska länderna.
Mer information kring vårt kundföretag ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.