Erfaren trafikledare till vårt kontor i Gislaved

Erfaren trafikledare till vårt kontor i Gislaved

Trafikledare till Fraktkompaniet
Fraktkompaniet är ett av den svenska transportbranschens snabbväxande företag! Vi är specialiserade på effektiva inrikestransporter, lagerhållning och kompletta logistiklösningar och finns i Göteborg, Stockholm ,Helsingborg, Malmö och Gislaved. Vi servar kunder över hela landet och levererar till alla orter i Sverige via lastbil, tåg eller en kombination av olika transportslag. Nu söker vi efter en erfaren trafikledare till vårt kontor i Gislaved.

Din roll som Trafikledare
Som Trafikledare hos oss ansvarar du för att våra kunders gods når sin destination på utlovad tid – oavsett var i Sverige den ligger. Vi servar kunder över hela landet och i rollen ansvarar du för trafikledning av våra godstransporter och ser till att erbjuda en snabb, effektiv och tillmötesgående kund- och leverantörsservice.

Tjänsten är en heltidsanställning och du välkomnas till vårt kontor i Gislaved.

Vem är du?
Vi ser att du är en positiv person med ett stort engagemang som gillar ett arbete med högt tempo. Du har en god social förmåga och en vilja att ge våra kunder en bra och snabb service. Du har datavana och erfarenhet av transportbranschen.

Vi erbjuder dig
Fraktkompaniet erbjuder en spännande arbetsplats med trevliga kollegor där du får redskap till att göra ett bra arbete. Vi erbjuder dig även konkurrenskraftiga villkor, utmanande arbetsuppgifter och bra karriärmöjligheter.

Din ansökan – kom och jobba med oss!
Ansök redan idag, dock senast den 3 november 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Lotta Sigeskog på mail lotta.sigeskog@fraktkompaniet.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lotta Sigeskog
Telefon 0767-209901
Område Gislaved
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fraktkompaniet.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (8 dagar kvar)