TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? - Då kan det här vara uppdraget för dig!

Främst så består din dag av att möta våra kunder och guida dem i vårt stora produktutbud, du ger rådgivning till kunder och servar dem med de uppgifter de efterfrågar för att hjälpa våra kunder att hitta effektiva lösningar. Du kommer till största del att arbeta med proaktiv försäljning till våra besökande kunder, men det förekommer även att du till viss del arbetar med försäljning via mejl och telefon, och fungerar som säljstöd. Du ser också till att det är ordning och reda och att vår försäljningslokal är attraktiv för våra besökande kunder, att sortimentet som finns till försäljning är väl presenterat och exponerat. Allt för att skapa en positiv kundupplevelse av deras besök på TOOLS.

Placeringsort är i Smålandsstenar

Kvalifikationer

Vi söker sig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll. Erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn är meriterande. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse.

Vem trivs här?

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på TOOLS. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamheter gör att du kan bygga egna relationer, vilket är en grundbult för att lyckas hos oss. Du som gillar att fronta kunder och alltid ge dem "det där lilla extra" i form av god service kommer att känna att du hamnat på rätt arbetsplats.

Ansökan!

Sista ansökningsdag är 180930. Vi kommer dock att intervjua fortlöpande, och därmed kan vi komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Anmäl därför ditt intresse så snart som möjligt!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)