SÄLJARE - Epifatech AB

SÄLJARE - Epifatech AB

Vi är er naturliga samarbetspartner vi val av upphängnings- och maskeringsteknik. Stort kunnande och engagemang, sedan decennier, har gjort oss till en unik professionell medspelare vid optimering av ytbehandlingsprocessen. Idag är vi ett globalt företag med representation inom ett flertal länder med egen försäljning och distribution runt om i Europa.

Är du vår nya säljare?

Vill du erbjuda lösningar som kunden vill ha?

Vill du jobba i en internationell miljö?

Epifatech AB befinner sig i en spännande fas. Allt sedan starten i Anderstorp har verksamheten utvecklats och vi är stolta över våra kunders förtroende. Bolagets kunskaper och produkter efterfrågas allt mer på en internationell marknad och med etableringen av ytterligare en produktionsanläggning i Polen har företagets förutsättningar stärkts ytterligare.

Det är här du kommer in i bilden. Vi söker nu en säljare som vill arbeta på en internationell marknad. Du utgår från Anderstorp, men dina kunder finns både i Norden, Europa och världen. Som säljare blir du en nyckelperson i vår organisation. Du planerar, genomför och följer upp kundaktiviteter och kundbesök. Du driver kundprojekten från start till mål tillsammans med företagets konstruktion. Målet för oss är att ge kunden en kundunik och anpassad lösning för bästa effektivitet och lönsamhet i deras ytbehandlingsprocess.

Rollen kommer att innebära planerade resor, men mycket av uppföljning och arbete sker också på hemmaplan med hjälp av digitala möte, telefon och mail. Du kommer att arbeta både med nya och befintliga kunder.

Vem är du?

Vi tror att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet av en kundnära yrkesroll. För att lyckas i rollen är du trovärdig, stabil och lyhörd. Ditt engagemang och driv förflyttar kundprojekt och ditt arbete framåt och du trivs i en roll som har en bra balans mellan fältet och hemmaplan. Precis som oss brinner du för att göra kunden nöjd i långsiktiga affärsrelationer, där vi håller vad vi lovar med fokus på kvalitet och leverans.

Du känner dig bekväm i en IT-miljö som använder digitala verktyg och system. Du hanterar svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Vi ser positivt på ytterligare språkkunskaper.

"Det är en sak att bygga fixturer, men en helt annan sak att förstå upphängningen"

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Epifatech AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson och Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss är optimerat standard.

På Epifatech utvecklar och tillverkar vi upphängningssystem för elektrolytisk ytbehandling och pulverlackering. Vi erbjuder även ett brett sortiment av olika typer av maskering. Vi har varit verksamma i över 40 år och har längre erfarenhet i branschen än de flesta av våra konkurrenter. www.epifatech.se