Säljare till Telecom-avdelningen

Säljare till Telecom-avdelningen

Vi söker för kunds räkning två duktiga Telecomsäljare till Elgiganten i Gislaved och Ljungby. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för besökande kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift tillsammans med dina kollegor är att hjälpa kunder och hitta de bästa lösningarna för dem. Erbjuda och sälja produkter, abonnemang och tjänster. Genom träning och utbildning samt ett genuint intresse för att överträffa kunders förväntningar har du stora förutsättningar att bli en skicklig säljare.

Elgiganten erbjuder
  • Avtalsenlig lön och pension
  • Generöst bonusavtal
  • Förmåner inom friskvård och personalköp
  • Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
  • Goda karriärmöjligheter
Elgiganten investerar årligen över 50 mkr och 36 000 kursdagar i att utbilda och träna medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård. På Elgiganten i Gislaved och i Ljungby jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Tillsammans är dem ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov.

Din profil

Du som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget kommer att trivas på Elgiganten. Vi söker dig som är peppande, lojal och hjälpsam som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande försäljning och ett intresse för de varor och tjänster som Elgiganten säljer. Kunskap inom mobiltelefoni/telecom/abbonemangs-försäljning är meriterande.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2020-12-04

Välkommen att skicka in din ansökan på www.pulsbemanning.se eller ring 0370-30 78 60 för mer information
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. År 2018 utsågs Elgiganten till "Årets Butikskedja" vid handelsgalan Retail Awards som arrangeras av Svensk Handel och nu senast under september år 2020 utsågs Elgiganten till Årets Arbetsgivare. Deras mål är att bli branschens bästa arbetsgivare når man genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.