Vi söker industrielektriker till Elajo i Östbo/Västbo

Vi söker industrielektriker till Elajo i Östbo/Västbo

Vill du bli en del av ett engagerat och drivet team där du kan vara med och utvecklas samtidigt som du får chansen att utveckla Elajo?

Ta nu chansen och bil en del av vårt trevliga team i Västbo/Östbo!

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag som du med enkelhet tar del av på förmånsportalen Elajo4U
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Trygghet och stabilitet
Arbetsuppgifter

I rollen som industrielektriker kommer du arbeta mot våra industrikunder i regionen.

Arbetet kommer bestå av att :
 • installera och montera elektrisk utrustning
 • kontrollera, underhålla och reparera el- och automationsutrustning såsom styr- och reglersystem
På Elajo arbetar vi säkert eller inte alls, där varje enskild medarbetare är delaktig i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. En självklar del av rollen är därför att utföra och dokumentera riskanalyser, medverka till en god arbetsmiljö samt att tillse att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet, där vi ser fram emot att få välkomna en ny kollega!

Bakgrund och Kompetenser
 • Fullgjord gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
 • Certifikat som elektriker
 • Något års tidigare erfarenhet från en liknande roll är meriterande
 • Erfarenhet av industri och kunskap i styrsystem
 • Goda svenskakunskaper
 • B-körkort är ett krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du är bra på att prioritera samt är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Du kommer att bli en viktig del i vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.

Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Elajo Technology Solutions.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer bokas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
 • Avdelningschef automation, Andreas Eriksson, på telefon 0370-374153
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Elajo Technology Solutions.