Elajo söker säkerhetstekniker inriktning CCTV till Östbo/Västbo

Elajo söker säkerhetstekniker inriktning CCTV till Östbo/Västbo

Ta chansen att bli en del av ett härligt team med stark framåtanda. Vill du arbeta med CCTV och utvecklas som säkerhetstekniker?

Då borde du bli vår nya kollega!

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och personalportal Elajo4U
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Stora möjligheter till personlig utveckling
 • Trygghet och stabilitet
Mer om tjänsten

Vi har en ökad efterfrågan i Östbo/Västbo och söker nu dig som vill vara delaktig i att stärka upp vårt team.

Vi söker dig med en stark ambition att utvecklas inom vår organisation och inom teknikområdet säkerhet då det är ett av våra största tillväxtområden under de närmsta åren.

I rollen som säkerhetstekniker kommer du självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du kommer både att få jobba med inbrott, larm och passage men få möjlighet att specialisera dig inom CCTV. Både installation, driftsättning och underhåll kommer förekomma.

Du kommer att få en viktig roll i vår fortsatta satsning och vi kommer erbjuda dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Bakgrund och Kompetenser

Vi söker dig med:
 • Fullgjord gymnasieutbildning
 • Tidigare erfarenhet av en roll som säkerhetstekniker
 • Bakgrund som elektriker är meriterande
 • Goda kunskaper i säkerhetsinstallationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är öppen, positiv och social och värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen samt att du har B-körkort.

Vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Elajo Technology Solutions.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
 • Jesper Söderström avdelningschef säkerhet väst på telefon 0370-374158
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Elajo Technology Solutions.