Redovisningsekonom - el-björn ab

Redovisningsekonom - el-björn ab


Lagarbete -
Engagemang - Kvalitet - Ansvarstagande

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att våra medarbetares personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi sätter stort fokus på lagarbete, vi jobbar tillsammans på alla plan mot gemensamma mål. Vår organisation bygger på en stark laganda som ständigt utvecklas för att överträffa marknadens förväntningar.

Som REDOVISNINGSEKONOM hos oss på El-Björn kommer du hantera extern och intern redovisning för de bolag som administreras av ekonomifunktionen i Anderstorp. Rollen innebär varierande uppgifter men dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring, månads- och årsbokslut, avstämningar och rapportering av skatter och avgifter. Du bidrar aktivt i organisationens förändringsarbete och är ett bollplank i redovisningsfrågor.

Vem är du?

Vi söker vi dig som har en relevant utbildning inom redovisning och/eller har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Du har god IT-vana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av koncernredovisning och affärssystemet Monitor.

Vi tror att du är en lösningsorienterad person som gillar att jobba med utvecklings- och förbättringsprocesser. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, analytisk, noggrann, effektiv och ansvarstagande. Du är van att arbeta självständigt men jobbar även gärna i team, för vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Vi tror att du agerar prestigelöst och har lätt att ställa om mellan dagliga arbetsuppgifter och mer djupgående redovisningsfrågor.

På El-Björn erbjuder vi dig en trygg och utvecklande arbetsplats. Vill du följa med oss på en spännande framtidsresa?

Varmt välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar El-Björn AB med Sanna Thituson, 073-425 51 11. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se, senast 15 mars. Djupintervjuer genomförs direkt av El-Björn.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El-Björn AB är en marknadsledande koncern med fokus på fortsatt expansion. Under namnet El-Björn utvecklar, tillverkar och marknadsför vi helhetslösningar för kraftdistribution, belysning och klimatkontroll. Våra kunder finns främst inom byggindustri och industri. Kunderna är professionella användare och den primära marknaden är Europa där vi idag är lokaliserade med egna säljbolag i Norden och England.