Kranförare

Kranförare

Vi söker Kranförare

Om tjänsten

Arbetet som Kranförare hos oss på EAB innebär att du är med ute på våra arbetsplatser, framförallt i södra Sverige, och monterar stålbyggnader. Du kör en av våra tornkranar, av märket Liebherr MK och tillsammans med dina kunniga kollegor monterar du allt från industrilokaler och shoppingcenter till arenor och logistikhallar.

Vi erbjuder
  • ett varierande arbete i ett tryggt och framåt familjeföretag
  • platt organisation där det inte är långt mellan ord och handling
  • möjligheter att utvecklas inom företaget
Vi söker dig som
  • uppskattar ordning och reda och själv agerar så i och runt ditt arbete
  • finner en glädje i att kunna se det faktiska resultatet av ditt arbete
  • har lätt för att samarbeta då vi i stort sett alltid jobbar i team
Vi tror att du har ett intresse för maskiner och fordon och ser gärna att du har erfarenhet av att köra kran samt har giltig utbildning för detta. C- kort och hjullastarutbildning är meriterande för tjänsten. Viktigast för oss är att du är en person med engagemang, initiativrikedom och egen drivkraft!

Tjänsten innebär kontinuerliga resor och övernattningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta HR- chef Sanna Åqvist, 0371- 340 87, sanna.aqvist@eab.se.

Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Sista dag för att skicka in ansökan är 4/10.
Mer info
Kontaktperson sanna_aqvist
Telefon 0371 340 87
Område Gislaved
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eab.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EAB i Smålandsstenar utvecklar, tillverkar, säljer och monterar Stålbyggnader, Lagerinredningar och Portar. Vi är en familjeägd koncern med 250 medarbetare som omsätter cirka 1,3 MDKR. Vi har egna bolag i Finland, Holland, Kanada, Norge, Danmark och Tjeckien. Våra lagerinredningssystem säljs över hela världen. Gemensamt för våra tre produktgrupper är EAB Engineering PrinciplesTM, det vill säga det unika sätt på vilket EAB konstruerar och agerar för att kunna uppfylla vårt kundlöfte – Det håller.