Säljadministratör

Säljadministratör

Vi söker en Säljadministratör/säljare

Nu söker vi dig som är intresserad av att bli vår nya säljadministratör för att på sikt bli en av våra säljare.

Tjänsten innebär att du kommer att sitta som spindeln i nätet mellan försäljning och planering. För att lyckas skall du ha ett gott ordningssinne med positiv inställning till utmaningar. Tjänsten är heltid och vi tar för givet att du har bilkörkort, talar och skriver svenska flytande. Utbildning och erfarenhet är bra men vi bedömer din servicekänsla och vilja som mer betydelsefulla.

Tillträdesdag: snarast

Rekryteringen sker löpande och din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du via mejl till lillemor.wallentin@draken.se eller via post märkt "Säljadministratör".
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.draken.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Draken i Reftele, grundat 1964 är ett av Sveriges äldsta företag inom plastproduktion. Bolaget ingår sedan 2005 i BrA Invest.

Drakens vision är att vara ett av Skandinaviens mer flexibla och effektiva filmkonverteringsföretag inom framställning av industriförpackningar och teknisk film i polymera material, företrädesvis i polyeten. Genom vår breda maskinpark inom filmextrudering, tryck och konvertering erbjuder Draken ett av marknadens bredaste utbud av plastfilmsprodukter för handel och industri.

Draken har stor kompetens i användandet av återvunnet material och vi har fram tills nu tillsammans med våra kunder lyckats byta ut mer än 37 % av jungfrulig plastråvara till förmån för återvunnen råvara i befintliga produkter.