Servicetekniker

Servicetekniker

Erfaren servicetekniker sökes.

Cyklop växer och vi söker nu en servicetekniker till vår tillverkningsenhet i småländska Burseryd. Där arbetar vi 30 personer med att tillverka sträckfilmningsmaskin och bandningsmaskiner i en teknikintensiv miljö. Våra kunder skickar in sina förpackningsmaskiner till vår serviceverkstad där vi utför underhåll på dem alternativt reparerar dem.

Har du ett intresse av att meka med mekanisk och elektromekanisk utrustning och god erfarenhet av detta tror vi du intresserar dig för denna tjänst.

Arbetet kräver stor noggrannhet och förståelse för våra kunders krav på service.

Är du intresserad av att arbeta med intressant och bred teknik i Cyklops kvalitetsmaskiner ser vi gärna att du skickar in en beskrivning över dig och dina kunskaper

Intervjuer för denna tjänsten sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – så hör av dig redan idag!
Mer info
Kontaktperson Efwa Frimodig
Telefon 070-2861351
Email Mejla Efwa Frimodig
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cyklop.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning, tejp- och märkutrustning. Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för märkning, transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.

Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje. I Sverige omsätter bolaget cirka 155 miljoner kronor och har 55 anställda. Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg,
Sundsvall, Burseryd – en rikstäckande organisation för konsultation och service.