Underhållstekniker

Underhållstekniker

För kunds räkning söker vi en underhållstekniker.

Verksamheten består av industriell produktion med intressanta och spännande tekniklösningar. Du ingår i ett team som arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll.

Vi vill att du har lämplig utbildningsbakgrund och några års erfarenhet av underhålls- eller mekaniskt arbete. Kunskap om mekaniskt underhåll samt el/automation är en bra grund för att passa in här. Vana att arbeta med felsökning inom el, automation, plc och mekanik är meriterande.

Du har hög serviceanda, är ansvarstagande och är initiativrik. Du gillar utmaningar och kan jobba både i grupp och självständigt, samt ha hög drivkraft. Grundläggande engelskakunskaper är meriterande.

Information om företaget och tjänsten lämnas av Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: GGVV

Ansökan snarast, dock senast 2018.05.13 via www.codeq.se.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (407 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling.

Vi förbättrar resultat och bidrar till effektiva organisationer genom professionell rekrytering och utveckling av medarbetare, ledare, Team/företag.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. fem medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.