Servicetekniker till Centramec

Servicetekniker till Centramec

Vi behöver förstärka vårt ServiceTeam och söker nu en erfaren servicetekniker! Är du en självgående och problemlösande servicetekniker med kunskap inom el, mekanik och styr/regler?

Här får du chansen att påverka din roll som Servicetekniker hos ett familjärt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du utföra förebyggande underhåll, felsökning och reparationer ute hos våra kunder inom framför allt plastindustrin. Att arbeta som servicetekniker hos Centramec innebär mycket eget ansvar. Du kommer bli en viktig medspelare i ServiceTeamet och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet består även av bokning, uppföljning och fakturering av servicearbeten mot våra kunder. I rollen ansvarar du också för teknisk telefonsupport mot kunder och internt inom Centramec.
Tjänsten innefattar en heltidstjänst med egen servicebil och utrustning som krävs för arbetet som servicetekniker. Arbetet innebär resor inom Sverige och Norge.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker behöver du ha förmågan att hitta lösningar på problem och du har ett genuint intresse för teknik. Vi söker dig som har en teknisk yrkesutbildning, gärna med el-kunskap, och har erfarenhet som servicetekniker inom svensk industri. Erfarenhet från plastindustrin är mycket meriterande. Som person är du driven och ansvarstagande, med en god moral och hög servicegrad. Du är företagets ansikte utåt.

Andra delar som vi gärna ser att du har erfarenhet av:

    • El-kunskap
    • Kunskap inom styr och regler
    • Datakunskap
    • Goda kunskaper i svenska och engelska
    • B-kort

Vi erbjuder dig en intressant och dynamisk tjänst i en företagskultur med bra sammanhållning. Som en del i teamet är du med och påverkar utvecklingen av företaget framåt i hela kedjan med korta beslutsvägar.
På Centramec jobbar vi tillsammans för att nå uppsatta mål. Löpande kompetensutveckling ligger i företagets intresse för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service.

Vi ser gärna att du bor i Anderstorp/Gislavedsområdet. Huvudkontoret är i Älvsered, därför försöker vi anpassa med hemmakontor.

Låter tjänsten intressant?

Vi ser fram emot din ansökan via mail
mats.lindblad@centramec.com.

Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna.

Mats Lindblad (Servicetekniker)
mats.lindblad@centramec.com
tel: 0325-317 19

eller

Tobias Myrberg (VD)
tobias.myrberg@centramec.com
tel: 0325-317 06.
Mer info
Kontaktperson Mats Lindblad
Telefon 0325-317 19
Email Mejla Mats Lindblad
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centramec.com
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centramec är en systemleverantör inom plastindustrin. Vi erbjuder kvalitativa systemlösningar inom vakuumtrycktransport, torkning, dosering och materialhantering. Företaget är beläget i Älvsered "10 min norr om
Ullared" med 10 anställda. Centramec AB startades 1984 i Älvsered och en av
Sveriges ledande leverantörer inom svensk plastindustri. Vårt mål är alltid kunden i centrum! – WE MAKE IT HAPPEN!