Supporttekniker / Onsite / Support / IT

Supporttekniker / Onsite / Support / IT

Är du en person med breda kunskaper inom IT, servrar och drift? Vill du arbeta på ett internationellt familjeföretag samt är en lösningsfokuserad och serviceinriktad person? Som supporttekniker på HESTRA-Handsken får du möjlighet att utvecklas långsiktigt och arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HESTRA-Handsken.

Om företagetHESTRA är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid. Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs idag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Handskarna tillverkas i egna fabriker där företaget själva köper in skinn, tyg, foder och andra material. Detta säkerställer en hög kvalité och en god kontroll över produktionskedjan. Design och produktutveckling görs i samarbete med några av världens bästa skidåkare och professionella äventyrare under ledning av huvudkontoret i småländska Hestra. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.

Under 2018 tillverkades cirka 2 miljoner par handskar. Företaget har cirka 70 anställda i Sverige med dotterbolag i USA och Tyskland samt agenter, distributörer och återförsäljare i över 30 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker ansvarar du för att supportera företagets IT-miljö och självständigt felsöka för att hitta lösningar på tekniska problem. Du tar emot samtliga lokala ärenden och är kontaktperson mot företagets externa parter när det gäller IT. Du ansvarar även för att lösa varierande driftstörningar och frågor kring bland annat nätverk och skrivare. Vidare arbetar du med konfigurationer och administration av molnlösningar såsom Office 365 och Google Cloud. Du säkerställer att IT-miljön är modern och funktionell samt att datorer och program passar företagets behov. Du lägger upp nya användare och andra kontoförändringar i Active Directory samt administrerar inköp och installation av hård-och mjukvara. Vidare arbetar du med att utbilda användarna i standardapplikationer och säkerhetsfrågor. Du ingår i företagets IT-avdelning tillsammans med en systemarkitekt och IT-ansvarig.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet som IT-supporttekniker
  • Goda kunskaper i AD, Office 365 och Windows-miljöer
  • Tala och skriva obehindrat i svenska och engelska
  • Stort tekniskt intresse för IT och service (starkt meriterande)
I rollen som supporttekniker krävs det att du har en god kommunikativ förmåga då du pratar med många användare dagligen och räds inte för att ledsaga personer på plats eller per telefon samt ge instruktioner när de jobbar från annan ort. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående samt har ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid användarna i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera flera uppgifter parallellt utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag och vid behov kan du snabbt prioritera om och prioritera rätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hestra
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, Support, Teknisk Support, servicedesk, helpdesk, AD, Active directory, Microsoft, Office 365, Windows, Google Cloud, heltid, Hestra, Gislaved, Borås, Värnamo, onsite
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!