Redovisningsekonom / Kontorschef / Kontorsansvarig

Redovisningsekonom / Kontorschef / Kontorsansvarig

Har du arbetat som konsult inom redovisningsbranschen? Vill du arbeta som operativ kontorschef på en väletablerad redovisningsbyrå? Gnosjö Redovisning söker dig som trivs i en miljö som präglas av entreprenörsanda och engagemang.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gnosjö Redovisning.

Om företagetGnosjö Redovisning är en redovisningsbyrå som grundades 1992 och som sedan 2014 ingår i företagsgruppen Fälth Revision tillsammans med Fälth Revision AB och Startklara Bolag AB. Med kunden i fokus är de med och utvecklar ägarledda företag och företagare genom att leverera ekonomitjänster av hög kvalité inom redovisning, revision, skattefrågor, årsredovisningar, bokslut och bolagsbildningar. Kundföretagen är små till medelstora med anknytning till Gnosjö med omnejd. Gnosjö Redovisning är en mindre byrå med tre medarbetare som arbetar från kontoret i Gnosjö. Företagskulturen präglas av en familjär känsla där engagemang och entreprenörsanda värdesätts.

ArbetsuppgifterSom kontorschef leder du verksamheten och har det yttersta ansvaret för ekonomi, budget och personal samtidigt som du hanterar egna kundkonton. Ditt arbete innefattas av arbetsledning, utvecklings- och lönesamtal, bemanning och rekrytering samt introduktion av nya kunder. Du planerar verksamheten på kort och lång sikt och samarbetar tillsammans med ägaren till Fälth Revision som du rapporterar till. Du är operativt delaktig och stöttar företagets kunder i redovisning, skattefrågor, årsredovisningar, bokslut och bolagsbildningar. Detta är en roll för dig som trivs när du får arbetade drivande samtidigt som du har en rådgivande funktion.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet av arbete som gruppchef/mellanchef eller annan ledare roll
  • Erfarenhet av en konsultroll inom redovisning med kundansvar
  • Goda kunskaper i svenska
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du trivs i en roll där du driver och planerar ditt eget och andras arbete framåt. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du är mån om verksamheten som helhet och får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har en god social förmåga, ser ett värde i att samarbete och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill tycker du om att ha många kontaktytor och agera rådgivande.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Gnosjö
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, ekonom, redovisning, årsredovisning, skattefrågor, bokslut, bolagsbildningar, Kontorschef, Mellanchef, Gruppchef, Kontorsansvarig, Visma, Fortknox, Heltid, Gislaved, Bredaryd, Hestra, Värnamo, Gnosjö
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!