Backend-utvecklare till HESTRA-Handsken

Backend-utvecklare till HESTRA-Handsken

Vill du vara med och påverka den digitala transformeringen på ett framgångsrikt internationellt företag? HESTRA-Handsken erbjuder dig en nyckelroll i ett team där du får chansen att utvecklas i en spännande och modern IT-miljö.

Om företagetHESTRA är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid. Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs idag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Handskarna tillverkas i egna fabriker där företaget själva köper in skinn, tyg, foder och andra material. Detta säkerställer en hög kvalité och en god kontroll över produktionskedjan. Design och produktutveckling görs i samarbete med några av världens bästa skidåkare och professionella äventyrare under ledning av huvudkontoret i småländska Hestra. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.

Under 2018 tillverkades cirka 2 miljoner par handskar. Företaget har cirka 70 anställda i Sverige med dotterbolag i USA och Tyskland samt agenter, distributörer och återförsäljare i över 30 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som backendutvecklare är du med i att leda den digitala transformeringen inom företaget. IT-avdelningen har färdigställt ett egengjort PIM-system och implementerar för tillfället ett CMS till den kommande webbplatsen. Fokusområden är bland annat e-handel, omnichannel och integrationer mellan olika system. Du ges möjligheten att arbeta brett från specificering och design till implementation, vidareutveckling och underhåll av företagets egna projekt. Du arbetar in-house tillsammans med ditt team som i dagsläget består av en lead developer och en supporttekniker.

För att säkerställa kvaliteten så jobbar du enligt DevOps-metodiken där byggsteg, tester, konfiguration och deploy är automatiserat genom CI/CD. Du ser tillsammans med dina kollegor till att tjänster och system har en stabil drift där ni även åtgärdar tekniska problem som uppstår. Tjänsten passar dig som vill utveckla och skapa HESTRA-Handskens backendlösningar i ett agilt team med ambitiösa mål.

Formella krav
  • Minst några års erfarenhet inom backend-utveckling
  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Kunskap specifikt i Python och erfarenhet av Docker i Linux-miljö, Kubernetes och Istio
Som person har du ett genuint intresse för systemutveckling och ny teknik. Du är flexibel och vetgirig då du ständigt behöver sätta dig in i olika områden och hantera problemlösning på bred front. Du har erfarenhet som ger dig en bra grund att stå på för att kunna driva ditt arbete framåt. Miljön är öppen och kommunikationen är rak i en platt organisation, så din förmåga att bidra till lösningar och utvecklingsdiskussioner är högt värderad i teamet. Du gillar att samarbeta och bygga något i grupp där din insats gör skillnad för verksamhetens framtida tillväxtresa.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos HESTRA-handsken.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hestra
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: backendutvecklare, backend-utvecklare, systemutvecklare, utvecklare, utveckling, projekt, CMS, PIM, e-handel, webb, integration, Kubernetes, Istio, DevOps, HESTRA-Handsken, handskar, skidåkning, produktutveckling, Hestra, Småland, rekrytering, heltid
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.