Butik- och lagersäljare Beijer Anderstorp

Butik- och lagersäljare Beijer Anderstorp

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor? Är du en operativt driven person med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i nära team med högt i tak och med mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/ butiksarbete? Då är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu en butik- & lagersäljare till vår filial i Anderstorp. den kombinerade rollen som butik- och lagersäljare består din vardag av ovanligt mycket variation. Uppgifter du möter du på dagligen kan vara:
  • I butiken arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder.
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och proffskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
  • Arbeta i brädgård med lagerplock
  • Mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta till att fullfölja kundens order och köp i butik där kunden ska lämna med ett gott intryck.
Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och proffskunder som besöker anläggningen, likaså som att stötta och samarbeta med såväl kollegorna i butiken, lagret och företagsförsäljningen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår betydelsen av att leverera på en hög kvalitativ nivå och samtidigt vara mån om att ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

B- körkort är ett krav och det är ett plus om du sen tidigare har truckkort. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Nästa steg
Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Anderstorp.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, HR specialist, Beijer Byggmaterial

denise.nilsson@beijerbygg.se

Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.