Virkesmätare till Vidas sågverk i Hestra, Gislaved

Virkesmätare till Vidas sågverk i Hestra, Gislaved

Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Virkesmätare till Vidas sågverk i Hestra, Gislaved


Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – det är bra att vi är olika.

Arbetsplatsen Vida Hestra är stationeringsort för tjänsten.
Arbetstiden är dagtid, 38 timmar/veckan. 2-skift med arbetstiderna ena veckan måndag-fredag 05.00-13.30 och andra veckan måndag till torsdag kl 13.30-23.00 och ledig fredag.

Vi utbildar dig från grunden när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Individuell lönesättning. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde omgående.

Vem är du?
Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. En positiv inställning kommer du långt med – vi på Biometria tycker det ska vara roligt att jobba!

Ditt ansvar
Arbetsuppgifternabestår av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kan komma att ha kontakt med både chaufförer och kunder.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Distriktschef Ida Andersson, tel 010-228 53 50.

Fackliga representanter
Facklig representant för GS är Alexanders Ingemarsson, tel
0705 49 41 42.

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande.

Vi vill ha ansökan tillsammans med CV inskickat till rekrytering-virkesmatare@biometria.se senast den 24 november 2019. Märk din ansökan med "distrikt Borås – Vida Hestra".

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR
(https://datainspektionen.se).
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.biometria.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.