Butikssäljare verktyg & maskin till Ahlsell

Butikssäljare verktyg & maskin till Ahlsell

Drivs du av kundbemötande och försäljning i butik? Sök rollen som butikssäljare hos Ahlsell i Gislaved i Småland.

Motiveras du av att arbeta som säljare i butik och gillar att hjälpa kunderna i deras köpprocess? Till Ahlsells butik i Gislaved söker vi nu en butikssäljare inom verktyg, maskin och personligt skydd som med sin öppenhet och flexibilitet bidrar till att leverera service till våra kunder. Som butikssäljare möter du våra kunder direkt i butiken och bistår med rådgivning inom alla varusegment. Att du dessutom blir en del av Sveriges största säljkår med välkända produkter och en logistik i världsklass gör rollen extra spännande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som butikssäljare på Ahlsell är du en del av en marknadsledande organisation med en entreprenörsanda. På Ahlsell är du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Du erbjuds en arbetsplats som präglas av samarbete och teamkänsla, goda utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Vi arbetar tillsammans på Ahlsell för att göra det enkelt för våra kunder - vi kallar det One Ahlsell.

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa tänkbara service och stödja kunderna med rådgivning i butiken. Dina arbetsuppgifter är bl a att:
  • Hjälpa våra kunder inom alla varusegment och leverera god service
  • Ta hand om beställningar och genomföra inventeringar
  • Bidra till en väldisponerad och ren butik
  • Trycka kläder enligt kunders önskemål
  • Artikelvård m.m.
Värt att veta

Tjänsten är heltid. Din arbetsplats är Ahlsells butik i Gislaved och dina arbetstider är mån-fre kl. 07:00 - 16:00. Du arbetar nära dina kollegor som består av butikssäljare och butikschef. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående, helst i mitten av september och därför är det av stor vikt att du ansöker så snart du kan.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som butikssäljare söker vi dig med motivationen att bidra till butikens utveckling. Det är önskvärt att du arbetat i en liknande roll inom försäljning av varor och kundbemötande. Har du ett intresse för eller erfarenhet inom verktyg, maskin och personligt skydd är det meriterande. Det är även meriterande om du har truckkort.

Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Du är stresstålig och levererar service av hög kvalité till kunderna. Vidare bidrar du till butikens resultat och teamets samarbete genom din goda laganda.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Nydahl
Telefon 0709809757
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/