Redovisningskonsult till Affärskonsult Anders Lindeberg AB!

Redovisningskonsult till Affärskonsult Anders Lindeberg AB!

Vi söker en Redovisningskonsult!
Har du tidigare erfarenhet av löpande redovisning och trivs i ett högt arbetstempo? Lockas du av att arbeta i nära dialog med kunder? Då kanske det är dig vi söker till vår kund Affärskonsult Anders Lindeberg AB i Torup.


Om tjänsten
Som redovisningskonsult kommer du att ha en varierande vardag där du hjälper både mindre och medelstora aktiebolag med deras ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att hjälpa kunder med löpande bokföring, sammanställning av finansiella rapporter, budgetarbete, årsredovisningar och deklarationer. Utöver detta kan du också komma att stötta med enklare lönehantering och övrig rådgivning.

Du ingår i ett team på 8 personer, men arbetar självständigt med dina egna kunder som finns runt om i Halland med omnejd. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med utrymme för att planera och styra över din tid. Det finns möjlighet att arbeta på distans någon dag per vecka.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning alternativt YH-utbildning inom redovisning/ekonomi. Du besitter goda kunskaper inom redovisningens samtliga delar och känner dig trygg i bokföringsarbetet. Har du tidigare arbetat med lön är det en stark merit. Vidare har du goda erfarenheter av att arbeta i Office-paketet. Du kan uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Affärskonsult Anders Lindeberg AB är ett mindre företag med ett familjärt team, därmed fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din serviceanda och goda förmåga att kommunicera är en naturlig del av ditt sätt att vara. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och lämnar inget åt slumpen.

Om vår kund
Affärskonsult Anders Lindeberg AB, med kontor i Torup, är en redovisningsbyrå som i över 40 år har hjälpt kunder med ekonomiska konsultationer inom redovisning, löner, bokslut och deklarationer samt företagsöverlåtelser och bolagsbildningar. Vår affärsidé är att ge kunden en heltäckande service inom det ekonomiska området och vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Hos oss bestämmer kunderna hur de vill hantera sin redovisning och därför jobbar vi både modernt och traditionellt. Kunden är alltid välkommen till oss med både små och stora frågor, vi är 8 medarbetare som står redo att hjälpa dig! Tät kommunikation är viktig för oss och vi strävar efter att se varje kunds enskilda behov.

Affärskonsult Anders Lindeberg AB är anslutna till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) och vi arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex, som en kvalitetsstämpel på de redovisningsuppdrag vi utför.

Om ansökan och anställningen
Affärskonsult Anders Lindeberg AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. . Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Sigrid Håkansson via sigrid.hakansson@adecco.se eller 0736 84 73 08.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.