Redovisningsekonom till Stora Enso

Redovisningsekonom till Stora Enso

Är du en kunnig redovisningsekonom som vill vara med och bygga en ny roll där det finns stora möjlighet för utveckling? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande konsultuppdrag som redovisningsekonom på Stora Enso i Hyltebruk!

Om tjänsten
I den här rollen får du möjlighet att arbeta fritt, samtidigt som du får ta ett stort ansvar på deras ekonomiavdelning där du kommer att medverka i deras målarbete. Du kommer att ingå i ett team med totalt fyra personer som har en bred kontaktyta mot Stora Ensos centrala funktioner. Rollen bjuder på en flexibilitet i att självständigt prioritera arbetsuppgifter utifrån ansvarsområden samtidigt som du får möjlighet att arbeta tillsammans med andra. Du har också i viss utsträckning möjlighet att arbeta från hemmet.

Som redovisningsekonom är du ansvarig för:
  • redovisning och finansiell rapportering i Stora Enso Hylte Bruk AB
  • tillgodose att företaget uppfyller alla lagstadgade krav inom skatt och redovisning.
  • att ha kontakt med extern revisor
  • rapportering enligt IFRS
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 4 månader, med stora möjligheter till förlängning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar hos vår kund Stora Enso. Tillträde omgående, arbetstiden är förlagd till dagtid.

Om dig
Vi söker dig med en eftergymnasial examen inom ekonomi, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Det är även meriterande om du har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av IT-systemen SAP och Onestream, men det är inget krav. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person är du en god lagspelare med stark teamkänsla. Du är ansvarstagande och har en god analytisk förmåga och ett öppet sinne för förändring. Du har en förmåga att hantera uppgifter självständigt, och du arbetar strukturerat och metodiskt för att klara olika deadlines i processen. Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska och engelska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana.

Om Stora Enso
Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved. Som medarbetare på Stora Enso tar du del av både globala och lokala introduktionsprogram och du kommer även att erbjudas och uppdateras med aktuella utbildningar tillsammans med olika typer av forum för att du ska ha rätt förutsättningar att nå de krav som förväntas av dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg, lisa.aberg@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Gislaved
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.