Axjo plastic ab - produktionstekniker

Axjo plastic ab - produktionstekniker

Nu bygger vi nytt!

Axjo är en internationell koncern där vi arbetar tätt med våra systerbolag i världen, vilket skapar mervärden och utbyten för våra anställda. Under Axjo 3.0 lanserar vi nu ett helt nytt produktionsflöde där ny teknik, nya tillverkningsmetoder och automation är nyckeln till framgång.

Till vår nya "State of the Art"-enhet i Gislaved söker vi nu en erfaren produktionstekniker. Hos oss får du möjlighet att jobba i ett välstrukturerat team, med ständiga förbättringar som mål. Arbetet sker i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat. I din dagliga roll hos oss kommer du bygga system och lösningar ihop med ditt team för att nå ett bättre produktionsutfall.

Vem är du?

Du är en teamspelare som arbetar för att ständigt förbättra vår produktion. Du ska ha tidigare erfarenhet av en liknande tjänst eller en utbildning att luta dig tillbaka mot. Har du branscherfarenhet är det meriterande, men absolut inte ett krav. Vi gillar teknik och därför tror vi att även du har ett brinnande intresse för produktion, teknik och robotar. Tempot kan vara högt och vi ser gärna att du är en person som gillar att ha många bollar i luften.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo 3.0!

I denna rekryteringen samarbetar Axjo Plastic AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballagelösningar i "gröna" polymera material för kabel- och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid moderna anläggningar i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved. Läs mer på www.axjo.com