Axjo plastic ab - produktionstekniker

Axjo plastic ab - produktionstekniker

Axjo 3.0 fortsätter varje dag!

Under våren brann det i en av produktionshallarna i Gislaved. Arbetet med att återuppbygga en ny produktionshall och samtidigt utveckla anläggningen påbörjades direkt. Tack vare ett otroligt teamwork går arbetet enligt plan och företaget arbetar fokuserat för att få de sista pusselbitarna på plats. De arbetar för ett Axjo 3.0, där företaget kommer fortsätta att vara den starkaste aktören på marknaden!
Som produktionstekniker på Axjo ingår du i ett team. Du en teknisk praktiker som jobbar nära produktionen. För att trivas i rollen ska du brinna för att utveckla stabila flöden som är lönsamma och effektiva. Det behövs en blandning av teknik, kreativitet och framförallt förmågan att se helheten. Självklart blir din samarbetsförmåga och kommunikation med andra avgörande för framgången.

Dagarna blir varierande och utmanande. Axjo söker ständigt förbättringar och har i sitt DNA att alltid göra det på bästa sätt. Du kommer att implementera nya produktionsflöden, utveckla befintliga och ständigt söka förbättringar, stora som små, för att t ex optimera cykeltider i celler och påverka investeringsbeslut för ökad effektivitet. Du bidrar till att bygga kvalitetsrutiner, instruktioner och manualer.

Vem är du?

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund och/eller yrkeserfarenhet i en liknande roll, som produktionstekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet från samma bransch och att du har en kombination av teknisk/praktisk och teori/analytisk. Du tänker och agerar som en projektledare, med ett driv att förbättra och att "komma i mål" med uppgifter.

Som person är du lyhörd och nyfiken, och du gillar utmaningar och problemlösning. Du trivs på en jordnära arbetsplats med ett fokuserat driv på att alltid bli lite bättre, där samarbete, initiativ och laganda är nyckelfaktorer för fortsatt framgång. Tempot kan vara högt, vilket kräver god förmåga att prioritera och strukturera. Axjo är ett internationellt bolag, vilket gör att du kommer få möjligheten att bidra i projekt i andra delar av världen.

Välkommen till en stimulerande teknikintensiv miljö där kompetens, personlig utveckling och inflytande är framgångsfaktorer!

Ansök

I denna rekrytering samarbetar AXJO med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-525 00 07. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se, senast 24 augusti.

AXJO - The leader in spools, reels and drums in smart plastic,

taking optimized packaging solutions to a new level.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AXJO Group är en växande bolagskoncern inom emballage för kabel- och fiberindustrin med 5 hel- och delägda dotterbolag; Axjo Plastic AB, Axjo America Inc, ERS Group, Windak Group, Reelab AB alla med säte i Gislaved. Gruppen erbjuder tillsammans unika helhetslösningar med innovation, effektivitet och hållbarhet i fokus. Verksamheten startades 1945 och har idag 154 anställda fördelade på 5 länder och en omsättning på cirka 370 MSEK. Läs mer på www.axjo.com