Axjo Plastic AB - AUTOMATIONSTEKNIKER till innovatören av förpackningssystem i plast

Axjo Plastic AB - AUTOMATIONSTEKNIKER till innovatören av förpackningssystem i plast

Axjo 3.0 fortsätter varje dag!

Under våren brann det i en av produktionshallarna i Gislaved. Arbetet med att återuppbygga en ny produktionshall och samtidigt utveckla anläggningen påbörjades direkt. Tack vare ett otroligt teamwork går arbetet enligt plan och företaget arbetar fokuserat för att få de sista pusselbitarna på plats. De arbetar för ett Axjo 3.0, där företaget kommer fortsätta att vara den starkaste aktören på marknaden!


Vi bygger en produktion för framtiden. Vill du vara med?

Som automationstekniker hos oss har du en nyckelroll i ett team. Du får ett omväxlande arbete och stora möjligheter att påverka verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att implementera, säkerställa, underhålla och programmera automationsutrustning i våra produktionsceller på ett effektivt och vinnande sätt. Automationsteamet fokuserar på att optimera och utveckla våra befintliga och nya produktionsceller samt att rusta dem inför framtida produkter och utmaningar.

För att lyckas i rollen, trivs du i en teknikintensiv miljö med högt tempo. Du söker långsiktiga och hållbara lösningar och vi tror att din breda tekniska kompetens och erfarenhet har gett dig förmågan att se helheten i ett flöde. Produktionsanläggningar finns, förutom i Gislaved, även i USA och Kina. I din roll kan det innebära delaktighet i projekt även på den internationella arenan.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant yrkeserfarenhet och goda kunskaper av robotprogrammering och PLC-programmering. Vi ser gärna att du har kunskaper inom el, mekanik och hydraulik. Du har med fördel erfarenhet av mekanisk konstruktion i CAD, vi jobbar i Solid Works.

Hos Axjo är det högt i tak och rollen innebär ett nära samarbete med flera personer. Det gör att vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och känsla för teamwork. Du trivs att arbeta i både längre projekt med deadlines och i snabba insatser för att lösa kortsiktiga utmaningar. Tempot kan vara högt, vilket kräver god förmåga att prioritera och strukturera. Du kan kommunicera på engelska.

Välkommen till en stimulerande teknikintensiv miljö där kompetens, personlig utveckling och inflytande är framgångsfaktorer!

Ansök

I denna rekrytering samarbetar AXJO med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-525 00 07. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se, senast 24 augusti.

AXJO - The leader in spools, reels and drums in smart plastic,

taking optimized packaging solutions to a new level.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AXJO Group är en växande bolagskoncern inom emballage för kabel- och fiberindustrin med 5 hel- och delägda dotterbolag; Axjo Plastic AB, Axjo America Inc, ERS Group, Windak Group, Reelab AB alla med säte i Gislaved. Gruppen erbjuder tillsammans unika helhetslösningar med innovation, effektivitet och hållbarhet i fokus. Verksamheten startades 1945 och har idag 154 anställda fördelade på 5 länder och en omsättning på cirka 370 MSEK. Läs mer på www.axjo.com