Servicetekniker

Servicetekniker

Jobba med hissar!

ALT Hiss är ett fåmansbolag med rötterna i djupaste Småland. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram, med en omsättning i koncernen på drygt 200 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!


Vi utökar nu med en Servicetekniker i Västboregionen med placering i Gislaved/Värnamo.

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll på hissar och rulltrappor men även portar till viss del. Vi har 4 man i regionen som du arbetar tillsamman med och ni utför även en del modernisering av äldre hissar.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. Felsökning och reparationer är en del av arbetet och elkunskap med en blick för hur mekaniska komponenter arbetar och sameverkar bör du ha, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med f n var 10:e vecka.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta vår Servicechef Mikael Magnusson på mikael.magnusson@alt.se om du vill veta mer och dit skickar du också din ansökan, du kan också nå Mikael på 0472-390 733.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är vår största tillgång!
Mer info
Kontaktperson Mikael Magnusson
Telefon 0472-390 733
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 10 aug (47 dagar kvar)