KONSTRUKTÖR - AD-Plast i Anderstorp AB

KONSTRUKTÖR - AD-Plast i Anderstorp AB

Är du vår nya konstruktör?

Vill du vara med på resan från vision till verklighet?

Vill du påverka resultatet, från start till mål?

Vi erbjuder dig en viktig roll som konstruktör på AD-plast. Här får du se dina lösningar i produktion och du får jobba med den senaste tekniken.

Du blir vår expert inom konstruktion av formverktyg, gripdon och kringutrustning. Det är en roll som erbjuder variation och tvärfunktionella samarbeten med fokus på utveckling och innovativa lösningar som ger störst kundnytta och en effektiv verktygslösning. Det här är en nyckelroll som innebär omfattande kommunikation med både kollegor och kunder. I ditt uppdrag ingår också sedvanliga konstruktörsåtaganden som upphandling och uppföljning av inköp samt ändringsarbeten.

Vi har valt att inkludera utvecklingsfunktionen i vår marknadsavdelning, vilket innebär att du blir en del av vår dynamiska säljorganisation. Hos oss får du möjlighet att påverka projektet och kunddialogen och blir en självklar del av framgångarna. Du rapporterar direkt till marknadschefen och vi tror att du kommer att uppskatta stämningen på avdelningen som präglas av positiv energi och raka rör.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av att konstruera i CAD och Solid Works. Du är en "rittalang" med ett uttalat intresse för tekniskt utvecklings- och innovationsarbete. Vi söker dig med ambition och engagemang som motiveras av att driva egna processer framåt. Du ser värdet i bra samarbete och för en kontinuerlig dialog med våra svenska och internationella kunder. Du är utåtriktad och har en positiv inställning som smittar av sig.

Som medarbetare på AD-plast får du en unik möjlighet att ta plats och synas i ett aktivt utvecklingsföretag. Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar AD-Plast med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast den 25 april.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Gislaved
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD-Plast är ett modernt och högeffektivt formsprutningsföretag. Med mer än fem decenniers erfarenhet har det gett oss ovärderlig kunskap inom branschen. Vi gillar att jobba effektivt och har som målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar om de innebär att vi kan jobba smartare.
Vårt senaste tillskott är AGV-truckar som effektiviserar våra materialflöden från inleverans till utleverans. AD-Plast erbjuder en helhetslösning med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder. Bolaget har drygt 40 anställda och produktionen består av 44 formsprutor. Omsättningen uppgår till ca 130 MSEK.

www.ad-plast.se